Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:267151
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.08.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Galvenais šīs intervijas mērķis ir iegūt priekšstatu par sociālā pedagoga profesionālo darbību un atspoguļot to, balstoties uz iegūto informāciju intervēšanas laikā.
Mana intervija notika ar vispārizglītojošās skolas sociālo pedagogu, jo viņa jau sen bija man pazīstama – viņa ir manas bijušās skolas sociālais pedagogs, kā arī ģeogrāfijas pasniedzēja.Kaut gan man pašai nebija ar viņu sakaru kā sociālo pedagogu, atceros, kaviņa ļoti aktīvi no visas sirds pildīja savus pienākums, strādājot ar citiem skolēniem, un palīdzēja viņiem.
Šī skolotāja ir ļoti komunikabls, aktīvs, pretīmnākošs, dzīvespriecīgs un galvenais apmierināts ar darbu cilvēks, tāpēc nekādu šķēršļu atklātai, godīgai un brīviplūstošai sarunai nebija - viņa labprāt stāstīja par darba specifiku, atklāja savas domas un uzskatus par sociālo pedagoģiju kopumā. Vienīgais, ko es nožēloju – man neizdevas uzzināt par problēmas risināšanas procesa metodēm, kuras pēc teorijas jāizmanto sociālajam pedagogam savā praksē.
Intervijas gaita noritēja skolā skolotājas kabinetā. Visi intervijas norises noteikumi tika ievēroti – neviens netraucēja sarunai, nepārtrauca domu gaitu, tikai vienu reizi skolas zvans lika mums atrauties no nepārtrauktās sarunas -diksusijas.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1166296
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties