Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:981485
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.09.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

LEBIC tika nodibināts 1997.gadā un tā misija ir veicināt inovatīvas, uz zināšanām¬¬¬¬¬ balstītas uzņēmējdarbības attīstību Latvijā elektrorūpniecības un ar to saistītajās nozarēs. LEBIC galvenie mērķi ir: veicināt mazās uzņēmējdarbības attīstību Latvijas elektrorūpniecībā; palīdzēt nozares tehnoloģiskai modernizācijai; vecināt produkcijas eksportu.
Inovatīvās infrastruktūras subjektu īpatnības.
Tehnoloģiskie parki ir jauna, bet attīstītajās valstīs jau plaši izplatīta teritoriālā zinātnes, izglītības un ražošanas līdzekļu izvietošanas forma, kas veicina zinātniski pētniecisko izstrādņu un jauno tehnoloģiju operatīvu ieviešanu ražošanā. Tehnoloģiskie parki ir juridiski patstāvīga biznesa struktūra. Parku funkcijas – pārņemt no zinātniskiem centriem jauninājumus vai pašiem veikt pētījumus un novest tos līdz tehniskam vai tehnoloģiskam paraugam, veicot pasākumus to izplatīšanai vai ieviešanai. Tāpēc tehnoloģiskie parki savā sastāvā iekļauj gan zinātniski pētnieciskas, gan ražošanas struktūras, konstruktoru birojus un ir labi nodrošināti ar jaunāko informāciju, ekspermentālo bāzi un augsti kvalificētiem darbiniekiem.
Biznesa inkubatori ir samērā jauns jēdziens, parādījies pagājušā gadsimta 70. un 80. gadu mijā. Ar biznesa inkubātoriem ekonomikā saprot simbolisku apzīmējumu inovatīvo produktu vai tehnoloģiju izgudrotāju, citiem vārdiem “izperinātāju” no vienas puses un viņa izgudrojumu “cālēnu” izdzīvošanas apstākļu nodrošinātāju, izplatītāju un tiražētāju starpniekfirmu sadzīvošanu no itras puses, to simbiozi. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties