Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:612908
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.03.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Lēmumu pieņemšanu var uztvert kā procesu. Novērtēšana ir sistemātiska pārbaude, lai noteiktu efektivitāti, ietekmi vai atbilstību. Taču būtiski ir apzināties, kā izmantot novērtēšanas laikā apkopoto informāciju, un cik lielā mērā šī informācija ietekmēs nākotnē paredzamās darbības. Lēmuma pieņemšanas procesu izmanto, lai informācijas apkopošanu veiktu sistemātiskā un strukturizētā veidā. Lēmuma pieņemšanas process ir metode, kuru uzmanto jebkurā situācijā, kad ir jāpieņem lēmums, kurš ir svarīgs jūsu uzņēmumam vai projektam. Piemēram, jūsu organizācija saskaras ar problēmu, un tā ir jāatrisina: jūsu organizācija ir nolēmusi uzsākt jauna pakalpojuma ieviešanu vai radīt jaunu produktu.
Lēmumu pieņemšana sākas ar problēmas diagnozi, kurā tiek izvirzīta vai noteikta problēma, tad seko ierobežojumu formulēšana un lēmuma kritēriju izvēle, kurā tiek noteikts kādi resursi būtu jāsamazina, lai uzlabotu darbību vai arī kādi cita veida ierobežojumi, pēc tam tiek noteikta alternatīva, kā arī notiek alternatīvu novērtēšana un pēc visiem šiem posmiem ir izteikts galīgais lēmums par nākamo soli inovatīvajā menedžmentā. Ja izvirzītais lēmums ir diez gan sarežģīts tad, lai to atrisinātu tiek izmantotas vairākas metodes kā viena no tām ir matemātiskā statistika.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,20 €
Materiālu komplekts Nr. 1337928
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties