Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:546136
 
Vērtējums:
Publicēts: 02.02.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tūrisma iespēja jebkuram
„Senlatviešu brīvdienas” kā tūrisma iespēja tiek piedāvāta jebkuram – ģimenēm, jauniešiem, vecākiem cilvēkiem, ikvienam. Šādā veidā tiks likts uzsvars uz brīvību un iespējām ikvienam, bez nekādiem ierobežojumiem un aizspriedumiem. Projektā tiks popularizēts arī zaļais dzīvesveids, ekoloģija. Tiks piesaistītas ekoloģiskās saimniecības, tādējādi radot apkārtni un mītni tūristiem ekoloģisku un tīru, nebūs jāuztraucas par veselības problēmām vai neatbilstību viņu dzīvesveidam. „Senlatviešu brīvdienas” tiks pielāgotas ārzemju standartiem, īpaši liela vērība tiks vērsta uz to, lai tūristi justos kā iederīgi, lai atmosfēra būtu omulīga un pieņemama visiem. Šīs tūrisma jomas tiks realizētas tikai tad, ja tiks izveidota ekonomiski labvēlīga stratēģija, pēc kuras iegūt naudas līdzekļus šo tūrisma jomu pilnvērtīgai izveidei.
Lai realizētu šo tūrisma stratēģiju, ir nepieciešams liels daudzums naudas līdzekļu, kurus ir plānots iegūt no sponsoriem un projekta atbalstītājiem. Tiks izveidotas reklāmas, popularizēta programma ārzemēs, tiks veikti dažādi projekti, ar kuru palīdzību šis objekts tiks iekļauts ārzemju tūrisma aģentūru piedāvātajās programmās, reklamēts arī ārzemēs (dažādos tūrisma portālos utt.). Tiks izstrādātas arī atsevišķas piedāvājumu pakas (aktivitāšu apkopojumi), kuras atbildīs dažādām vecuma grupām un interesēm.
Būs nepieciešams piesaistīt tūrisma speciālistus, apkalpojošās nozares speciālistus, kuri spēs dot padomus kā labāk realizēt projektu un uzsākt darbību. Tiks nokomplektēta cilvēku grupa, kurā būs apvienotas visas šī projekta realizēšanai nepieciešamās nozares, lai projekts būtu veiksmīgs.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties