Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:447264
 
Vērtējums:
Publicēts: 05.03.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pēc tam Toms saņem zvanu no sievas, kura beidzot ir nolēmusi, ka vēlas viņu atpakaļ. Viņš mīl gan Lovenšteinu, gan savu sievu un saka Lovenšteinai, ka nemīl savu sievu vairāk, "tikai ilgāk". Toms pārtrauc attiecības ar Lovenšteinu un atkal apvienojas ar savu sievu un ģimeni, taču vēlas, lai katram vīrietim un sievietei tiktu dotas divas dzīvības.Viņš ir laimīgs savā atjaunotajā dzīvē, beidzot ar Lovenšteinas palīdzību atrisinot traumatiskos pagātnes notikumus. Toms katru dienu domā par viņu, braucot mājās no darba, sasniedzot tilta virsotni. Viņas vārds viņam nāk kā sava veida lūgšana, svētība.
Filma māca, ka nedrīkst bēgt no problēmām, neslēpt tās, jo neatrisinātas problēmas rada jaunas, citas grūtības. Ja nav droša pamata, rodas izdzīvošanas instinkts. Bērnam jau no dzimšanas ir svarīga vecāku piesaiste, klātbūtne, mīlestība, atbalsts, mīlošas rokas un glāsts. Bērni ir vecāku spogulis – kā reaģē vecāki, tā reaģē bērni. Ir ļoti daudzas ģimenes, kurām ir izveidota “ārējā fasāde”, bet rūkst satura. Traumēti cilvēki traumē citus. Cilvēki reproducē neveselīgas attiecības līdz brīdim, kad ir uzradies kāds, kurš sniedz atbalstu. Terapija sniedz iespēju – izraudāt, izņemt, izsāpēt brūci, palīdzēt. Pārdzīvojot tumšos notikumus, var redzēt gaismu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties