Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:973783
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.03.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pēc visiem notikumiem ar ēdienu mētāšanu un staigāšanu pa galdu , atkal parādās melnbalta aina, kurā meitenes kārto visu atpakaļ kā bija, taču tas vairs nebija iespējams, jo šķīvji visi bija sadauzīti, viss tika izvandīts. Saplēsto šķīvju likšana kopā vairāk lika nodomāt par to, ka šādā veidā meitenes vēlas kaut ko labot izdarītajā situācijā, tomēr tas ir skaidrs, ka visas lietas nenokārtosi, un pat dažādi pāridarījumi un izdarītās lietas paliks, tāpat kā šķīvju lauskas saliekot kopā neizveidos veselu šķīvi.
“Daisies” ir filma, kurā vizuālie aspekti ir daudz noteicošāki nekā pats stāsts, jo pirmkārt, pat ja neizprot valodu, kurā varoņi runā, tad pēc tā, ko skatītājs redz, var jau izprast, kas notiek un kāda ir situācija. Otrkārt, filmas veidotāji ir ļoti variējuši ar dažādiem efektiem, kā piemēram, dažādas krāsas ainām, tad krāsu maiņa, uz melnbaltu, tad atkal uz kādu citu nokrāsu. Tāpat arī filmas beigās bija redzami diezgan sirreāli skati, kuri vairāk asociējas ar neiespējamām lietām, kaut ko maģisku un mistisku. Ja vairāk paskatās uz to, kā šīs krāsas mainījās no dabiskas, uz melnbaltu un tad vēl uz dažādām krāsainām, tad varētu secināt, ka brīžos, kad šī krāsa ir bijusi dabiskā, tad šajos brīžos filmu varones ir bijušas patiesas, ir bijis prieks un rotaļīgums, vairāk uz tādām, kur ir bijusi šī melnbaltā krāsa, tad tur vairāk tādas viltīgākas, ar mērķiem kaut ko panākt, kaut ko izdarīt. Un tad, kad bija dažādās citās krāsās, tad tas vairāk atgādināja, kā tādu ieskatu ātru notikumā, jo šādi kadri, kur ir būtu filtrētā krāsa redzama, bija salīdzinoši īsāki nekā ar dabisko krāsu vai melnbalto.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties