Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:924012
 
Vērtējums:
Publicēts: 20.02.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

7. Pārdomas
Es domāju, ka grāmatas izvēlē esmu trāpijis tieši desmitniekā. Vienmēr esmu meklējis kādu iedvesmojošu grāmatu un, man šķiet, ka romāns “Sava ceļa gājējs” ir tieši tas, ko es biju meklējis.
Mani uzrunāja viss, ko šī grāmata spēj lasītājam sniegt. Idejas par sevis audzināšanu lika man pārdomāt savas īpašības un iespējas laboties. Man šķiet, ka katram cilvēkam ir savi “vājie punkti”, kurus mēs mēģinam slēpt no apkārtējiem. Šajā grāmatā bija iespējams iepazīt Askolda raksturu un viņa spēju mainīties. Lai padarītu šo procesu vienkāršāku, viņš sev uzrakstīja pavēles, kas atviegloja šo procesu. Daļu no Askolda īpašībām es saskatu arī sevī, kas atviegloja manu lasīšanas procesu. Personības izmainīšanai ir nepieciešams ļoti liels gribasspēks. Manuprāt, mēs uz visu skatāmies ļoti pesimistiski. Mēs uzskatām, ka nekad nespēsim no punkta A nokļūt līdz punktam B. Mums jāsaprot, ka ar vienu elpas vilcienu tas nav iespējams. Lai sasniegtu iecerēto, mums jāspēj uzstādīt mazāki mērķi, kas ir kā pieturas punkti ceļā no A uz B, un kuru izpilde nešķiet tik grūta. Nekas dzīvē nenotiks tik viegli. Dažreiz savā ceļā tu dosies vienu pieturu turp, bet divas pieturas atpakaļ. Galvenais ir turpināt gribēt un ticēt, ka tavi mērķi tiks sasniegti.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1376861
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties