Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:271689
 
Vērtējums:
Publicēts: 30.12.2008.
Valoda: Angļu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Bezirksgerichete (District Courts) have jurisdiction in civil cases involving amounts up to 130, 000 Austrian Schillings (ATS) and handle all matters of family law (paternity, matrimonial and alimony matters) regardless of the value involved. They served as courts of first and last instance in petty cases, i.e., claims involving sums up to 26, 000 ATS (see Appendix 2).
Landesgerichte (Regional Courts) function as trial courts in matters concerning sums above 130,000 Austrian Schillings (ATS). They sit in panels of three judges if the amount is over 650,000 ATS and one of the parties so requests. Landesgerichte (Regional Courts) also function as appellate courts (sitting in panels of three) in matters decided by Bezirksgerichete (District Courts) as trial courts.
Bezirksgerichete (Rajona tiesas) jurisdikcija civilos gadījumos ietver sasniedzot augstāk par 130, 000 Austrijas Šillingu un regulē visus jautājumus saistītos ar ģimenes tiesībām (paternitāte, laulības un alimentu lietas) neskatoties uz vērtību ietverošo. Viņas kalpo kā pēdējās instances tiesas maznozīmīgos gadījumos, citiem vārdiem, prasība ietverot summu augstāku par 26,000 Austrijas Šillingu (ATS) (skatīties pielikumā 2).
Landesgerichte (Apgabaltiesa) funkcionē kā iztiesāšanas tiesa jautājumos skarot summas augstākas par 130,000 Austrijas Šillingu (ATS). Viņi sēž trīs tiesnešu paneļos, ja summa ir pāri 650,000 Austrijas Šillingu (ATS) un ja viena no pusēm tādā veidā prasa. Landesgerichte (Apgabaltgiesas) arī funkcionē kā apelācijas tiesa ( sēžot trīs paneļos) jautājumos ko izlēmušas Bezirksgerichete (Rajona tiesas) kā iztiesāšanas tiesas.…

Redakcijas piezīmeAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1143207
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties