Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:462930
 
Vērtējums:
Publicēts: 20.11.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pašlaik visā pasaulē darbojas tūkstošiem finansiālo institūciju. Nav svarīgi, cik banka ir liela, cik ražīga vai populāra, katra banka tiecas sasniegt savus konkrētos mērķus. Jau apskatot tikai Eiropu vien, varam redzēt milzīgu daudzumu banku ar līdzīgiem mērķiem. Lai gan galvenokārt visas bankas darbojas Eiropas Savienības pakļautībā, ir dažas konkrētas bankas, kuru mērķi ir vienlīdz svarīgi problēmu risināšanā. Lielākā daļa banku, kas pieder Eiropas Savienībai, galvenokārt rūpējas par ekonomisko attīstību vai ekonomikas pārveidošanu, tādējādi piedāvājot savām dalībvalstīm lielu finansiālo atbalstu. Aplūkojot manis augstāk minētos Eiropas Savienības banku veidus, es vēlētos tuvāk izpētīt pavisam cita veida finanšu uzņēmumu (banku), kas patiesībā atrodas Eiropā un apkalpo lielāko daļu Eiropas Savienības dalībvalstu. Citiem vārdiem sakot, šajā darbā iepazīstināšu Jūs ar Eiropas Padomes Attīstības banku, sniedzot pamatinformāciju par šo institūciju, tās vēsturi un tagadējo darbību.
Ļoti svarīgi, runājot par Eiropas Padomes Attīstības banku, ir minēt tās dibinātāju Eiropas Padomi. Lai gan daudzi, kas interesējas par politiku, nespēj saskatīt atšķirību starp Eiropas Savienību un Eiropas Padomi, šīs institūcijas ir pavisam atšķirīgas. Turklāt Eiropas Padome netiek uzskatīta par vienu no Eiropas Savienības institūcijām.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties