Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:338262
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.02.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Datu un rezultātu analīze un izvērtēšana:
Pētījuma rezultāti ir pārsteidzoši, j atklājās, ka tikai šajos piecos pārtikas produktos kopumā ņemot ir 17 dažādas evielas. Arī to ietekme uz veselību ir dažāda.
No 17 vielām – 10 ir veselībai nekaitīgas, 1 var izraisīt veselības traucējumus, tomēr tie ir minimāli, tādēļ šo vielu var uzskatīt par nekaitīgu. 4 vielas var izraisīt nopietnākus veselības traucējumus, tādēļ jālieto apdomīgi, 1 viela – pārtikā nav ieteicama, tādēļ ar tās lietošanu jābūt uzmanīgiem, bet par vēl vienas evielas ietekmi uz veselību nav informācijas, tāpēc arī ar šīs vielas lietošanu jābūt uzmanīgiem.
Apkopojot rezultātus ir skaidrs, ka pētījums ir izdevies, jo tā laikā tika uzzināts daudz jauna par evielu ietekmi uz cilvēka organismu. Pētījums ļāva arī kritiskāk paskatīties uz saviem ēšanas paradumiem.
Secinājums: Hipotēzi izdevās apstiprināt, vismaz par šiem 5 pārtikas produktiem, tomēr nešaubos, ka apskatos visus pārtikas produktus, kas ir manā ēdienkartē, rezultāti būtu vel pārsteidzošāki.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties