Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:947254
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.03.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

8. Darbinieku pienākumi
8.1. Darbinieku pienākums ir ievērot vispārpieņemtās ētikas normas gan attiecībās ar darba kolēģiem, klientiem, apmeklētājiem, gan saskarsmē ar valsts uzraudzības un kontrolējošām institūcijām, nevalstiskajām organizācijām, masu informācijas līdzekļiem un sabiedrību, kā arī ar ārvalstu institūcijām.
8.2. Darbiniekiem amata aprakstā, darba līgumā noteiktie pienākumi jāpilda rūpīgi, ar atbildību , efektīvi izmantojot darba laiku.
8.3. Attiecībās ar kolēģiem un sabiedrību darbiniekiem jāizturas pieklājīgi, laipni, izpalīdzīgi, respektējot viņu tiesības un pienākumus, neizmantojot ļaunprātīgi citu darbinieku vai sabiedrības locekļu nezināšanu un kļūdas.
8.4. Konflikta situācijās Darbiniekiem jārīkojas objektīvi, izvērtējot pušu argumentus un mēģinot rast konflikta risinājumu.
8.5. Darbinieki apņemas uzturēt kārtībā savu darba vietu, ievērot tīrību un sanitārās prasības Uzņēmuma telpās, teritorijā, būvobjektos.
8.6. Darbinieks apņemas saudzīgi izturēties pret Uzņēmuma īpašumu, darba pienākumu veikšanai izsniegtajām materiālajām vērtībām: materiāliem, instrumentiem, iekārtām, speciālo apģērbu.
8.7. Darbinieks ir pilnībā materiāli atbildīgs par viņam izsniegtajām materiālajām vērtībām un atlīdzina Darba devējam nodarītos materiālos zaudējumus saskaņā ar LR normatīvajos aktos noteiktajām prasībām.
8.8. Darbinieks apņemas darba laikā nelietot alkoholiskos dzērienus un citas apreibinošas vielas un neierasties darba vietā šo vielu iespaidā.
8.9. Darbinieki, kuri ieradušies darbā alkohola, narkotiskā vai toksiskā reibumā, netiek pielaisti pie darba pienākumu pildīšanas vai tiek atstādināti no darba pienākumu pildīšanas, ja darbs uzsākts.
8.10. Par šo faktu tiek sastādīts akts, pieaicinot lieciniekus un uzliekot par pienākumu Darbiniekam, par kura atrašanos alkohola reibumā ir sastādīts akts, nekavējoties 2(divu)stundu laik), pēc atstādināšanas no darba pienākumu pildīšanas, veikt asins analīzes ar mērķi noteikt alkoholisko, narkotisko vai toksisko vielu klātbūtni asinīs. Analīžu rezultāti iesniedzami Darba devējam nekavējoties pēc to saņemšanas.
8.11. Ja Darbinieks ir lietojis medikamentus, kuri var ietekmēt darba pienākumu veikšanu un izpildi, Darbinieks par to informē Darba devēju un / vai darbu vadītāju.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −8,70 €
Materiālu komplekts Nr. 1385035
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties