Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:353390
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.11.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Secinajumi
1) Mūsdienās bankas piedāvā ļoti daudz dažādus kredītu veidus, tāpēc uzņēmums var izvēlēties savām vajadzībām, iespējām un vēlmēm atbilstošāko kredīta veidu un arī banku, kura to sniedz.
2) Visas aplūkotās bankas piedāvā arī kredītus daudzdzīvokļu māju renovācijai, kuri tiek izniegti juridiskām personām termiņā līdz 15 gadiem. Kā nodrošinājums šim kredīta veidam kalpo nākotnes naudas plūsma, savlaicīgi dzīvokļu īpašnieku maksājumi par apsaimniekošanu.
3) Jebkurš kredīta pieprasījums tiek izskatīts individuāli, un kredīta piešķiršanas iespējamība tiek noteikta atkarībā no uzņēmuma finansu situācijas, nodrošinājuma veida, vadības pieredzes biznesā, konkrētā projekta riska pakāpes un citiem faktoriem.
4) Kredītu piešķiršanā tiek ņemta vērā arī uzņēmuma lojalitāte konkrētajai bankai, piemēram, overdrafta piešķiršanai DNB bankā un SEB bankā nepieciešams pastāvīgs naudas līdzekļu apgrozījums uzņēmuma kontā(-os), savukārt AS „Swedbank” gadījumā uzņēmumam ir jābūt aktīvam bankas klientam vismaz 6 mēnešus .
5) Visplašākais kredītu piedāvājums no apskatītajām bankām ir Swedbankā vismazākais –SEB bankā.
6) Jāpiemin, ka vēl bez apskatītajiem kredītiem SEB banka piešķir arī Studiju un Studējošo kredītus ar valsts galvojumu. Tā kā bankai ir arī vairākas citas atbalsta programmas tieši studentiem, tad var secināt, ka SEB banka vairāk ir tendēta tieši uz šo klientu loku-studentiem.
7) Swedbanka ir Zviedrijas banka, kuras darbība galvenokārt ir tendēta uz privātpersonām un mazajiem un vidējiem uzņēmumiem.
8) SEB banka tāpat kā Swedbanka ir Zviedrijas banka, taču DNB pamati ir Norvēģijā. Tātad visas trīs šis manis salīdzinātās bankas ir „ar saknēm Skandināvijas valstīs”.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties