Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:103191
 
Vērtējums:
Publicēts: 03.12.2003.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Aizdevums ir virzītājspēks uzņēmuma attīstībai un sekmē uzņēmējdarbības attīstību kopumā. Parekss bankas aizdevumu programma biznesam, palīdzēs jūsu uzņēmumam iegādāties nepieciešamās biznesa iekārtas, darba telpas un citus pamatlīdzekļus, veikt nekustamo īpašumu remontu, rekonstrukciju, kā arī būvniecību, iegūt apgrozāmos līdzekļus un stabilizēt uzņēmuma naudas plūsmu.
Nepietiekama kredīta nodrošinājuma gadījumā mazajām un vidējām uzņēmējsabiedrībām (komercsabiedrībām) rekomendējam izmantot Latvijas Garantiju aģentūras piedāvātos pakalpojumus. LGA savā vārdā izsniedz vidējā un ilgtermiņa aizdevumu garantijas Parekss bankai, kas veic mzo un vidējo uzņēmējsabiedrību finansēšanu.
Izvēlēties piemērotāko finansējuma veidu atbilstoši izvēlētajiem mērķiem var būt apgrūtinoši. Tāpēc mēs esam šeit, lai palīdzētu jums pieņemt pareizo lēmumu.
Izdevīga darījuma realizēšanai saņemt līdzekļus bez ķīlas jūs varat, izmantojot bankas konta overdraftu. Savukārt tehniskais overdrafts dos iespēju jums saņemt uzņēmuma darbībai nepieciešamos līdzekļus pret ienākošo maksājumu ķīlu.
Bankas kredītlīnija būs jums nepieciešama, ja vēlēsieties vienlaicīgi vai pēc kārtas ņemt vairākus kredītus dažādiem mērķiem, noteikta limita ietvaros.
Savukārt, aizdevums ir labākais risinājums, ja vēlaties paplašināt savu biznesu vai papildināt savus īstermiņa resursus. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties