- Dažāda veida apkaisījumi un glazūras

-
Dažāda veida apkaisījumi un glazūras
Vidusskola
Konspekts3
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Gaļa un gaļas produkti
Vidusskola
Konspekts2
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Sabalansēts uzturs
Vidusskola
Konspekts6
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
- Kā pareizi grūtniecības laikā ''ēst par diviem''

-
Kā pareizi grūtniecības laikā ''ēst par diviem''
Vidusskola
Konspekts8
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Maizes ražošana
Vidusskola
Konspekts2
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Vīnu pasaule
Vidusskola
Konspekts14
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
- Ikdienišķā un neparastā kartupeļu biezputra

-
Ikdienišķā un neparastā kartupeļu biezputra
Vidusskola
Konspekts3
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Latviešu nacionālie ēdieni
Vidusskola
Konspekts3
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Vīnu pasaule
Vidusskola
Konspekts14
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
- Interjers ēdināšanas uzņēmumos

-
Interjers ēdināšanas uzņēmumos
Vidusskola
Konspekts6
Tūrisms, viesmīlība, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Kēksi
Vidusskola
Konspekts2
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Sabalansēts uzturs
Vidusskola
Konspekts6
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
- Kārtainā rauga mīkla

-
Kārtainā rauga mīkla
Vidusskola
Konspekts3
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Latviešu nacionālie ēdieni
Vidusskola
Konspekts3
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Vīnu pasaule
Vidusskola
Konspekts14
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija