- Gaļa un gaļas produkti

-
Gaļa un gaļas produkti
Augstskola
Referāts13
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Pārtikas procesi un iekārtas. Vārītu desu iekārtu izvēle un salīdzinājums
Augstskola
Referāts24
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Pārtikas produkti, to veselīgums un nozīme uzturā. Zivis un un to pārstrādes ...
Augstskola
Referāts13
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
- Apmācības programma - pārtika

-
Apmācības programma - pārtika
Augstskola
Referāts18
Uzņēmējdarbība, Tiesības, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Pārtikas preču sertifikācija Krievijas Federācijā
Augstskola
Referāts23
Vadība, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Tiesības
-
Programmatūru licences
Augstskola
Referāts28
Tiesības, Datori, elektronika, programmēšana
- Apmācības programma - pārtika

-
Apmācības programma - pārtika
Augstskola
Referāts18
Uzņēmējdarbība, Tiesības, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Krāsvielas
Augstskola
Referāts27
Ķīmija, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Veļas pulvera sastāvs, to ietekme uz vidi, nonākot ūdens tilpnēsVidei draudzī...
Augstskola
Referāts8
Dabas aizsardzība, Ķīmija
- Apmācības programma - pārtika

-
Apmācības programma - pārtika
Augstskola
Referāts18
Uzņēmējdarbība, Tiesības, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Ģenētiski modificēta pārtika un tās iespējamās nelabvēlīgās ietekmes
Augstskola
Referāts6
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Bioloģija, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Ģenētiski modificētu organismu ietekme uz vidi
Augstskola
Referāts6
Dabas aizsardzība, Bioloģija
- Pārtikas piedevas E466 karboksimetilceluloze un E463 hidroksipropilceluloze

-
Pārtikas piedevas E466 karboksimetilceluloze un E463 hidroksipropilceluloze
Augstskola
Referāts4
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Ķīmija, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Pārtikas produkti, to veselīgums un nozīme uzturā. Zivis un un to pārstrādes ...
Augstskola
Referāts13
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Pārtikas produktu piesārņojums
Augstskola
Referāts5
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Dabas aizsardzība