Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
1,99
Ietaupījums:
0,24 (12%)
Cena ar atlaidi*:
1,75
Pirkt
Identifikators:259032
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.05.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Francija ir uzskatāma par valsti, kura visvairāk pievērš uzmanību vīnogu audzēšanai. Pastāv speciāli institūti, kuri kontrolē un attīstīta vīna radīšanas zinātni . daudzas valstis vīnogu audzēšanas tehnoloģiju ir pārņēmušas tieši no Francijas , jo tur ir viena no senākajām vīna radīšanas kultūrām ar visstingrākajiem pasaulē, kvalitātes kontroles kritērijiem.
Vīna ražošana
Viens no nozīmīgākajiem etapiem vīna ražošanā ir iespiestās sulas raudzēšanai vai sulas rūgšanai. šis process notiek tāpēc, ka audzējot vīnogas, laika gaitā uz ogām nosēžas visdažādākie mikroorganismi, kas veido pelējuma sēnīti. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Vīns”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/259032

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties