Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Vienas organizācijas korporatīvās sociālas atbildības analīze

     

    Eseja8 Psiholoģija

7,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:259623
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.05.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

9. Kādi būtu priekšlikumi vadībai un darbiniekiem korporatīvās sociālās atbildības attīstībai un pilnveidošanai konkrētajā organizācijā?
Ieteiktu aktivizēt pasākumus, kas ļauj saglabāt profesionālās un privātās dzīves balansu. Pēc darbinieku aptaujas rezultātiem, var secināt, ka liela daļa uzņēmuma darbinieku atzīst, ka nevar veiksmīgi apvienot darbu ar savu privāto dzīvi.
Ieviest daudzveidīgus vides aizsardzība pasākumus, t.sk. darbinieku iedrošināšanu uz videi draudzīgu dzīvesveidu. Šobrīd uzņēmumā runājot par videi draudzīgu dzīves veidu, vairāk tiek runāts par atkritumu šķirošanu un elektrības taupīšanu. Vēlams būtu popularizēt arī veselīgu ēšana, sportošanu (vingrošanu), enerģijas atjaunošanas pasākumus, zaļo domāšanu, jaunās tendences (zero waste, plogings ) utml.
Rūpējoties par apkārtējo vidi birojā un struktūrvienībās ir uzsākta atkritumu šķirošana, izvietojot papīra un kartona otrreizējās pārstrādes kastes. Priekšlikums - akcentēt uzņēmuma darbiniekiem, tērēt un ikdienas darbā mazāk izmantot papīru. Tā vietā nodrošinot un piedāvājot planšetes un mobilos telefonus informācijas apkopošanai, nodošanai un analizēšanai.
Ieteikums, ļaut veikala darbiniekiem izvēlēties kā izmantot savu pusdienas pārtraukumu. Šobrīd uzņēmums nodrošina darbiniekus ar brīvpusdienām un darbinieki savu pusdienas pārtraukumu izmanto veikalā uz vietas. Uzskatu, ka darbinieki būtu pateicīgi, ja viņiem būtu izvēles iespēja pārtraukumu izmantot arī ārpus darba telpām. Tas gan nav aizliegts, ja sarunā ar tiešo vadītāju, bet netiek arī atklāti afišēts šis jautājums. Visi esošie darbinieki ir pieņēmuši par normu, ka pārtraukums tiek izmantots darba vietā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −8,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1391848
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties