Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:720717
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.05.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Uz ārzemēm? Uz ārzemēm. Uz ārzemēm!
Latvijā vērojama tendence palielināties to cilvēku skaitam, kuri vēlas strādāt ārzemes. Ar katru gadu strādāt uz ārzemēm dodas aizvien lielāks skaits cilvēku.
Kāpēc arvien vairāk cilvēki, īpaši jaunieši, dodas darba meklējumos ārpus valsts robežām? Tas nebūt nav tāpēc, ka darbs ārzemēs ir vieglāks nekā Latvijā. Manuprāt, cilvēki dodas uz ārzemēm katrs cita iemesla dēļ Dažu izvēles iemesls var būt vēlme apceļot pasauli, apgūt svešvalodas, apprecēties, iegūt jaunas profesionālas iemaņas . Bet ļoti daudz cilvēki aizbrauc labākas dzīves, labāka darba meklējumos tāpēc, ka Latvijā trūkst darbavietu, cilvēki nevar atrast darbu, jauniešiem, kuriem nav darba pieredzes darbu atrast ir gandrīz neiespējami, nemaz nerunājot par labi atalgotu darbu. Ārzemēs bieži vien par tādu pašu vai līdzvērtīgu darbu kā Latvijā sola maksāt daudz vairāk. Daļa cilvēku dodas uz ārzemēm bēgot no savām problēmām, sarežģījumiem, kas radušies tepat Latvijā. Šis iemesls, pēc manām domām, ir visbīstamākais, jo tad cilvēks nedomā neparko, vienīgais, ko viņš vēlās, ir tikt pēc iespējas ātrāk prom. Tā viņi riskē nonākt nepareizo cilvēku rokās.
Pasaulē ir ļoti daudz ļaunu cilvēku. Ejot pa ielu, viņi ne ar ko neatšķiras no pārējiem, ļaunums, nekrietnums ir viņos iekšā un reti kuram to izdodas ieraudzīt pirms ir par vēlu. Viena liela daļa no šiem ļaunajiem, sodāmajiem cilvēkiem nodarbojas ar cilvēku tirdzniecību.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties