Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:620620
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.10.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tehnikas progress transportā, jaunu satiksmes līdzekļu izgudrošana, cilvēku labklājība līmeņa augšana un brīvais laiks rosināja cilvēkos vēlmi redzēt pasauli, citu reģionu iedzīvotāju dzīvi, gūt jaunus iespaidus. Šīs visas lietas mūsdienās ir tik viegli pieejamas un sasniedzamas, bet diemžēl jāatzīst, ka tikai turīgākajiem, jo tūrisms nav viena no lētākajām nozarēm pasaulē. Jo tūrisms ir saistīts vienā ‘’ķēdē’’ kopā ar tirdzniecību gan ar transportu, gan ar apkalpes sfērām.
Āzija-viens no senākajiem un tūristu apmeklētākajiem tūrisma reģioniem pasaulē. Āzija ir pasaules lielākā kontinenta Eirāzijas austrumu daļa. Āzija aizņem 29,44% no Zemes sauszemes platības, tajā dzīvo vairāk kā 60% pasaules iedzīvotāju. Āzijas Reģionā ietilpst valsts Ķīna. Ziemeļos robežojas ar Mongoliju un Krieviju, ziemeļaustrumos ar Koreju, austrumos to apskalo Austrumķīnas jūra, dienvidaustrumos to apskalo Dienvidķīnas jūra, dienvidos robežojas ar Vjetnamu, Laosu, Mjanmu, Indiju, Butānu un Nepālu, rietumos ar Pakistānu, Afganistānu un Tadžikistānu, ziemeļrietumos ar Kirgistānu un Kazahstānu.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties