Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:627226
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.02.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Lai vēl vairāk ielūkotos piemēros un saprastu, kā dažādi produkti izmanto dažādu psiholoģisko pieeju, var aplūkot sporta zāļu reklāmas.
Sporta zāļu reklāma var būt piemēram, vīrietis sporta zālē smagi trenējas un uz viņu atskatās sievietes; vai arī sieviete sporta zālē veic dažādus vingrinājumus, iepauzē, lai ievilktu elpu un turpina sportot. Pēc būtības abas šīs reklāmas var likties ļoti vienādas, bet ziņa ko viņas grib nodot skatītājiem ir ļoti dažādas. Pirmajā reklāmas gadījumā reklāmas ziņa ir tāda, ka vīrieši ar atlētisku ķermeni var piesaistīt sieviešu uzmanību un iegūt seksuālo partneri. Otras reklāmas gadījumā reklāmas ziņa ir tāda, ka trenējoties sievietes var būt stipras un apņēmīgas. Abu šo reklāmu mērķis ir panāk, ka cilvēki apmeklē sporta zāli, bet katra no tām izmanto savādāko psiholoģisko ziņu, lai to panāktu.
Paštēls un pašnovērtējums ir ļoti saistīts sporta zāļu reklāmās. Cilvēki kuri jūtas pievilcīgi ir augstāka pašapziņa. Esot formā rodas pārliecības sajūta, kamēr liekais svars var radīt zināmus apgrūtinājumus. Sporta zāļu īpašnieki saprot šīs vēlmes un uz tām arī balstās veidojot reklāmas.
Sporta zāļu reklāmas balstās uz diviem spēcīgiem instinktiem. Pirmais ir vēlme būt formā un būt seksuāli pievilcīgam, piemēram, tādēļ reklāmās parasti ir redzami atlētiski vīrieši un sievietes, nododot ziņu, ka sportojot jūs varat kļūt tikpat pievilcīgi. …

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1364618
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties