Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:810830
 
Vērtējums:
Publicēts: 18.02.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Dzīves mērķis arī ir saistīts ar radošumu. Kāda filmā reiz sacīja, ka dzīves vērtību nosaka nevis ieelpu un izelpu skaits, bet gan brīži, kad elpa aizraujas. Dzīves jēga ir uzskatu un domu lidojums dzīves plašumā un dziļumā. Putns vēlas, kaut tas būtu mākonis. Mākonis vēlas, kaut tas būtu putns. Es nespēju atbildēt kas ir dzīves jēga – ne pagātnē, ne tagadnē, bet ļoti ceru uz nākotni.
Dažkārt cilvēki savu talantu nenovērtē – uzskata par sīku un neinteresantu, bet tas viss tāpēc, ka ir uzstādīti sev pārāk augsti mērķi. Katram talantam ir savs pielietojums. Tas ir jāpielieto īstajai darbībai, kur jāatrod īstā slēdzene, jo tu esi atslēga. Pavisam vienkārši dzīves jēgu skaidro Mārtiņš Freimanis – “Elementāri. Labāk nožēlot to, ko esi izdarījis, nekā nožēlot to, ko neizdarīji.” Talants ir ļoti interesanta un neizskaidrojama parādība. Tas ir gribasspēks un vēlme pierādīt, ka spēj un vari uzvarēt, nevelti uzvaras citiem, bet gan sev, jo ja uzvara paies garām, tā uzsmaidīs nākamreiz. Ja neuzsmaidīs nākamreiz, tad aiznākam reiz. Ne jau paklupt ir slikti, daudz sliktāk ir palikt guļam. Sakauts ir vien tas, kurš atsakās no cīņas. Visi pārējie ir uzvarētāji.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties