Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:417410
 
Vērtējums:
Publicēts: 22.10.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Somu virtuvi stipri ietekmē gadalaiki. Pavasarī, kas kūst sniegs, tiek darvotas laivas, krāsotas olas un svinēti maija svētki. Tiek ceptas īpašas vafeles, marinētas siļķes un lasītas pavasara sēnes – murķeles. Sēņošana ir ļoti iecienīta. Kad ezeros izkusis pēdējais ledus, tas nozīmē, ka sācies īstais laiks tiem gardēžiem, kuri iecienījuši zivis un ikrus. Senie somi mēdza ēst zivis, tās tiek sālītas un marinētas visdažādākajos veidos. Vasara ir ogu un ziemeļu dārzeņu laiks. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties