Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
1,99
Ietaupījums:
0,22 (11%)
Cena ar atlaidi*:
1,77
Pirkt
Identifikators:193681
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.03.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Svaigas zivis ir pieejamas visu gadu un tās tiek sagatavotas dažādos veidos. Ziemeļbrieži, alņi un meža putni tiek lietoti izcilu un augsti novērtētu ēdienu pagatavošanā. Viens no pazīstamākajiem ziemeļbrieža ēdieniem ir pagatavots no sasaldētas ziemeļbrieža gaļas strēmelēm un to pasniedz kopā ar kartupeļu biezeni un brūkleņu piedevu.
Meža sēnes labi sader gan ar gaļu, gan ar zivīm. Sēņu sezona sākas pavasarī ar murķeļiem, no kuriem gatavo zupas un sautējumus. Pēc Jāņiem parādās pirmās beciņas un gailenes. Siltie gaileņu salāti, grilēta baltā zivs vēžu mērcē un ogu pīrāgs ir lieliska maltīte vasaras nogalē.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Somu ēdienu kultūra”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/193681

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties