Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:716542
 
Vērtējums:
Publicēts: 15.11.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ko var darīt skolotājs?
“K. Rodžera skolotājs ir atbalstošs, viņš ciena un respektē skolēnu, izmanto "nedirektīvas metodes". Pašdisciplīna sākas no mazotnes un aug, attīstās kopā ar indivīdu. Brīvs skolēns ir skolēns, kas kļūdās, bet pats par to atbild. Pašdisciplīna veidojas, balstoties uz daudzveidīgo personīgo pieredzi. Tādējādi nav viena ceļa, kā panākt, lai skolēns kļūtu pašdisciplinēts. Taču, lai pašdisciplīna attīstītos, svarīga ir vide, kas nodrošina iespēju mācīties, izmantojot paša pieredzi, arī kļūdas un refleksiju par šo pieredzi. Skolotājs rada labvēlīgu atmosfēru, atbalsta, bet galvenais procesa dalībnieks vienmēr ir bērns ”.
Ja izglītības sistēma reaģēs uz dažādību un nodrošinās ikkatra iedzīvotāja sekmīgu iekļaušanu izglītības sistēmā, tad radīsies iespēja vienlīdzīgai izglītības iegūšanas iespējai visiem.
Veicinot sabiedrības izpratni par dažādu iekļaujamo personu ierobežojumiem un vajadzībām, augs sadarbības līmenis sabiedrībā.
Uzdosim jautājumu katrs sev – vai esam gatavi reālām pārmaiņām izglītības vidē? Vai vēlamies, lai mūsu bērns mācās skolā ar īpašajiem bērniem?
Katram šie jautājumi liek aizdomāties un ne visi spēs godīgi atbildēt, jo katram mums ir savi uzskati, kā ikvienā citā jautājumā un katras pārmaiņas sabiedrībā ir lēnas.
Gribētos, lai nākotnē visa sabiedrība varētu pieņemt dažādību un ne tikai tautībā un rasēs, bet arī fiziskajos trūkumos, uzvedības un mācību traucējumos. Pieņemt un veicināt sadarbību, lai veidotos efektīva iekļaujošā izglītības vide ik katram bērnam.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −-1,30 €
Materiālu komplekts Nr. 1357342
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties