Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:931113
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.02.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Šis darbs mani rosināja uz pārdomām par manām dzīves vērtībām – manu ģimeni, draugiem, nākotni, veselību un manām tiesībām būt patstāvīgam. Amanda visu laiku kontrolē Tomu un rājas uz viņu par to, ka viņš par maz pelna, lai gan pati sēž mājās un neko nedara. Lai gan Toms ir pieaudzis vīrietis, Amanda visu laiku pamāca viņu kā un ko darīt pareizāk. Pat vakariņojot viņa pamanās pamācīt Tomu. Šis stāsts man ir ļoti pazīstams, jo bieži vien, dzīvojot ar vecākiem, nākas dzirdēt pamācības no viņu puses, bet tas taču ir saprotami, jo viņi ir mani vecāki, un viņi vēl man tikai to labāko. Kad izaugšu, tad varēšu pamācīt savus bērnus un teikt viņiem kā un ko darīt pareizi.
Es noteikti gribētu ieteikt noskatīties šo izrādi mūsdienu jauniešiem no finansiāli turīgām ģimenēm, lai, iespējams, viņi saprastu, ka sabiedrībā ir cilvēki, kuriem neiet tik labi kā viņiem. Mūsdienās, manuprāt, jaunieši uzskata, ka viņiem visam ir jābūt jau gatavam, taču dzīves skarbā realitāte ir tāda, ka tā nav. Es personīgi vienmēr izvirzu sev mērķi, tiecos uz to un, labajā iznākumā, sasniedzu to. Arī šis ir pārdomas vērts moments. Vai tev ir savs dzīves mērķis? Ar kādām dzīves vērtībām tu domā to piepildīt? Apdomājies.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties