Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:529368
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.11.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Žurnālisti vienmēr ir vēlējušies iegūt brīvību. Protams, lai sniegtu ziņas, kas būtu objektīvas šī brīvība ir pat ļoti vajadzīga. Diemžēl to, tāpat kā daudzas citas lietas, var ietekmēt nauda. Gan laikraksti, gan interneta portāli ievieto reklāmas savā saturā, tomēr ir liela atšķirībā, kā tās tiek ievietotas pirmajā variantā un otrajā. Interneta reklāmas var parādīties jebkurā brīdī, tās ir ļoti daudz un dažādas. Ir ļoti daudz pierādījumu, ka interneta mediji izveido veselu saturu ar reklāmām un piedāvājumiem, kas rada ienākumus. Visas šīs reklāmas un daudzie piedāvājumi ietekmē ne tikai lasītāju prātus, tas viss ietekmē ar žurnālista profesionalitāti. No vienas puses žurnālistam jāraksta objektīvas ziņas, taču no otras puses žurnālists nedrīkst rakstīt ziņas, kas ietekmē uzņēmumus vai ko citu, ko interneta portāls vai laikraksts reklamē.
Profesionalitātes problēmas žurnālistikā kā redzams ir ļoti daudz. Tās nav viegli mainīt, ņemot vērā to, ka žurnālistika kā profesija ir ļoti neskaidra, jo nav skaidri definēts kādam jābūt profesionālam žurnālistam. Pēc autora rakstītā viena no galvenajām problēmām ir interneta žurnālistikas neatbilstība dažādiem principiem. Manuprāt, interneta žurnālistika ir īpaši nesaprotama tādēļ, ka tā ir jauna. Ņemot vērā, ka grūti ir definēt, kas ir pati žurnālistika, tad kā lai mēs definējam to, kas ir interneta žurnālistika. Izdarot to būs iespējams arī definēt to, kas ir profesionāls žurnālists. Iespējams, atbildot uz šiem jautājumiem, būs atrastas atbildes arī uz to, kā novērst profesionālisma problēmas žurnālistikā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties