Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:674142
 
Vērtējums:
Publicēts: 22.11.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

Novērtēšanas kārtība šajā uzņēmumā. Pirmkārt divas nedēļas pirms novērtēšanas katram darbiniekam tiek izsūtīts atgādinājums, ka tuvojas novērtēšana. Līdz tās dienai ir jāapdomā un jāpaanalizē savi rezultāti, ko iedod izprintētā veidā veikala vadītāja. Ir jāapdomā par sevis paša novērtēšanu, jāsagatavojas intervijai. Novērtēšanas dienā katrs darbinieks tiekas ar personāla vadītāju un savu reģionālo vadītāju mierīgā atmosfērā. Tiek pārrunāti pēdējā pusgada rezultāti pārdošanā. Katra darbinieka individuālie mērķi. Ir vai nav izpildīti, kāpēc ir tieši tādi rezultāti. Darbinieks tad izsaka savu novērtējumu, kā viņam pašam liekas, kā novērtē savu darbu. Vadītājas komentē un izsaka savu viedokli. Tiek izrunāti nākamā pusgada mērķi, norunāta individuāla bonusu sistēma. Tiek izrunāti arī kādi sasāpējušies jautājumi, ja tādi ir. Pēc sarunas personāla un reģiona vadītājas runā ar veikala vadītāju par katru darbinieku, jautā viņas viedokli. Pēc visām sarunām personāla vadītāja taisa apkopojumu katram darbiniekam un pāris nedēļu laikā vēlreiz tiekas ar veikala vadītāju, kur izsaka savus secinājumus un piedāvā dažādus motivēšanas paņēmienus.
Ņemot vēra teorētiskās darbinieku novērtēšanas metodes, šī uzņēmuma novērtēšanas sistēmā ir ietverti gandrīz visi punkti. Tiek analizēti gan darba rezultāti, gan veikta darbinieku novērošana, ko veic veikala vadītāja. Tāpat arī tiek izstrādāts attīstības plāns katram darbiniekam individuāli un tiek veiktas pārrunas. Arī sociometrijas metode tiek pielietota, jo darbinieki tiek vērtēti arī kā grupa, kā komanda, nevis tikai katrs individuāli. Secinu, ka šī sistēma darbojās labi šajā uzņēmumā, tā ir regulāra, labi izstrādāta. Darbiniekiem nav pretenziju pret šādu novērtēšanu un tas dod labus rezultātus pārdošanā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1363029
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties