Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:420589
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pārtikas problēma ir ļoti plaši izplatīta problēma visā pasaulē. Lai gan ne vienmēr par to runā plašāk vai pilnīgi atklāti diskutē. Manuprāt, mēs par šo nopietno draudu pasaules saimniecībai diezgan maz zinām. Mēs varbūt spējam iedomāties kā ir atsevišķās Āfrikas valstīs, ka galvenais lielās mirstības cēlonis ir bads vai slimības, kas rodas pārtikas trūkuma dēļ. Bet ir ļoti daudz citu pārtikas problēmu veidi, ar kuriem mēs saskaramies ikdienā – neveselīgās pārtikas ienākšanā pasaules tirgū. Daudzi cilvēki nevēlēdamies ēst šo produkciju izvēlas dzīvot savam vēderam, nodibinot naturālo saimniecību.
Āfrikā kā kontinents ir ļoti savdabīgs, skaists un vilinošs tūristiem, bet ne vienmēr mēs aizdomājamies par to kā ir dzīvot ciemos, nelielajās pilsētiņās vai mežu biezoknī kur pārtikas pārbagātība un greznums ir svešas lietas. Āfrikas kontinentu lielāko daļu klāj tuksneši vai pustuksneši kur audzēt pārtiku vai iegūt ūdeni ir ļoti grūti vai pat pilnīgi neiespējami. Vis plašāk apdzīvota ir Āfrikas vidiene kur arī ir vis lielākās pārtikas iegūšanas iespējas, jo tur sastopamās upes un ezeri ir kā dzīvības nesēji. Lai cilvēks varētu dzīvot kādā noteiktā teritorijā galvenie noteikumi ir piemēroti dabas apstākļi, drošs mājoklis un pārtika. Ja kāds no šiem noteikumiem neizpildās cilvēks pārceļas un meklē citu dzīves vietu. Bet ne vienmēr pārcelšanās dod kādus manāmus rezultātus vienmuļā un nemainīgā apkārtējā klimata dēļ.…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1130451
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties