Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:370402
 
Vērtējums:
Publicēts: 02.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Šobrīd Latvijā ir saspringta ekonomiskā situācija, kad daudzām nozarēm ir nepieciešamas investīcijas, lai tās attīstītu. Dažām nozarēm šīs investīcijas kalpotu, kā atspēriena punkts, lai tālāk attīstītos, bet citām, lai vispār „izdzīvotu” un spētu funkcionēt. Investīcijas šobrīd ir nepieciešamas tām nozarēm, kuru funkcionēšana t.i. nodokļu maksāšana, pakalpojumu un preču ražošana ir apdraudēta. Šīm nozarēm ir vajadzīga palīdzība, palīdzību tik nestabilā ekonomiskā stāvoklī neuzdrošināsies sniegt praktiski neviens ārvalstu investors, to jādara valstij.
Viena no apdraudētākajām nozarēm 21.gs. Latvijā ir lauksaimniecība, no lauksaimniekiem netiek pieņemts piens, ja tiek pieņemts, tad par ļoti zemu cenu, piena pārstrādātājiem „tā īsti nav kur likt” saražoto preci, jo pašizmaksa ir pārāk augsta, lai rentabli ražotu un realizētu preci. Piena ražotājiem aizkavējas apmaksa par saražoto pienu no pārstrādātājiem, tas ir „apburtais loks” kuram ir divi risinājumi: bankrots vai ekonomiska palīdzība no valsts. Šobrīd mūs interesē otrais variants. Valstij jāinvestē lauksaimniecībā, investējot lauksaimniecībā valsts iegūtu stabilus nodokļu maksātājus, kuri palīdzētu sastādīt lielu daļu valsts budžeta, un iespējams aizpildītu deficītu, vai arī palīdzētu atmaksāt aizņēmumu no Starptautiskā Valūtas fonda.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties