Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:119783
 
Vērtējums:
Publicēts: 22.05.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tā ir skaudra filma par jauna cilvēka vēlmi pārvarēt savu sociālo vientulību un nolemtību – tieša un nesaudzīga, bet skaista un poētiska alegorija par apņemšanos būt labākam cilvēkam un izkļūt no apstākļu elles. Jans cīnās par savu vietu skarbajā mikrorajona vidē, kāda tā varētu būt jebkurā pasaules lielpilsētā, bet nepazīst citus paņēmienus, kā tikai krimināli sodāmus. Arī ceļu uz labāku sabiedrību Jans cenšas izlauzt ar tādām pašām metodēm, tāpēc ceļš kļūst par strupceļu.

Aika Karapetjana debijas filmas „Cilvēki tur” starptautiskā pirmizrāde notika Karlovi Vari starptautiskā filmu festivāla konkursa programmā „East of the West”. Svetlogorskas filmu festivālā „Baltijas debijas” viņš 2012. gadā atzīts par labāko režisoru. Aiks Karapetjans dzimis 1983.gadā Armēnijā, bet vēlāk ar ģimeni pārcēlies uz Rīgu, mācījies Rīgas 9.vidusskolā, Rīgas 22.vidusskolā, Latvijas Mākslas akadēmijā un Latvijas Kultūras akadēmijā. Veidojis arī īsfilmas, operas un teātra izrādi. Šobrīd veido pilnmetrāžas šausmu filmu. Par diplomdarba filmu Latvijas Kultūras akadēmijā – īsfilmu Riebums – 2007. gadā viņam tika piešķirta nacionālā balva Lielais Kristaps kategorijā Labākā īsfilma.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties