Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:949062
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.09.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mišela Obama neslēpj, ka viņai patiešām nepatīk politika, taču atbalstīja, cik vien spēja, Baraka kandidatūru preizidenta amatam. Atkatoties uz vēlēšanu rezultātiem, autore atzīst, ka pat pēdējā brīdī bija ļoti skeptiska un pārliecināta, ka Baraks Obama neuzvarēs vēlēšanās – “viņš taču beigu beigās ir melnādains vīrietis Amerikā, nedomāju, ka viņš uzvarēs”.
Pēc kļūšanas par Pirmo Lēdiju, Mišela atceras, ka sēdēja Pārstāviju palātā, gaidot vīra pirmo uzrunu kongresam. Skatoties lejā uz sēdošiem kongresmeņiem viņu pārpildīja emocijas – “okeāns ar baltādaino un vīrišķīgo”, tieši tajā brīdī Pirmā lēdija saprata, ka viņa sāka ar cerību ieviest daudzveidību ASV politikā, taču tagad saskatīja citādu patiesību – puse no politiķiem atradās opozīcijā un viņi cīnītos pret visu, ko Baraks darīja, vienalga, cik lielu labumu tas dotu valstij. Šis, manuprāt, ļoti precīzi raksturo mūsdienu politisko situāciju daudzās pasaules valstīs. Lasot, Baraka prezidentūras sākumu no Mišelas skatapunkta, iedomājos par to, ka “politiķis” varētu būt vienīgā profesija, kur ir iespējams izvēlēties nestrādāt un nesadarboties tikai tādēļ, ka tev nepatīk tavi kolēģi.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties