Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:632898
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Vienmēr ir bijuši un pastāvējuši dažādi laiki, dažādi izpildītāji un dažādi mūzikas stili, bet tajā pašā laikā – vieni un tie paši biznesa spēles noteikumi. Kad mēs bijām mazi, mēdzām spēlēties smilšukastē. Un visi ar mums spēlējās. Kad paaugāmies, spēlējāmies bērnudārzā un skolas starpbrīžos. Un neviens mums neaizliedza. Šodien esam prezidenti, galdnieki, pārdevēji un sapņotāji, bet mēs joprojām vēl aizvien mēdzam spēlēt un spēlēties – tikai noteikumi mainās, mainās iespējas, vīzijas, vēlmes un vajadzības.
Mūzika – tā nav nevēlama skaņa vai troksnis, tā ir cilvēku vajadzība. Un vajadzības ir raksturīgi apmierināt, piepildīt, sasniegt. Mūzika spēj ietekmēt mūsu garastāvokli, varbūt pat ļauj izjust piederību šai pasaulei, kas ir mums apkārt un kuru, nepārprotami, mēs radām un mēģinām radīt sev apkārt. Un tā būs vienmēr. Kamēr vien pasaule griezīsies. Itin nemaz nav viegli atrast savu pasauli, savu mūziku, tāpēc mūzikas industrijas sistēma palīdz orientēties, palīdz atrast to, kas tev liek justies labāk, savādāk, brīvāk.
Mūzikas ierakstu industrija šobrīd piedzīvo diezgan strauju, nepārtrauktu mūzikas ierakstu tirgus pārdošanas apjomu samazināšanos un, manuprāt, šis t.s. „samazināšanās apjoms” joprojām turpinās samazināties. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties