Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:426976
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.04.2023.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2021. - 2025. g.
Darba fragmentsAizvērt

Mēs dzīvojam laikos, kuros kontaktēšanās ar citiem cilvēkiem ir ikdienas sastāvdaļa. Gribētu teikt, ka vienmēr, jau no pirmsākumiem viss ir sācies ar cilvēku kontaktēšanos. Saskarsmes veidi ir bijuši dažādi, gadiem ejot tie ir tikai attīstījušies. Kontaktējamies ar cilvēkiem, ar runas palīdzību, žestiem, ķermeņa valodu un mīmiku. Mēs katrs uztveram informāciju savādāk. Mums katram ir sava dzīves pieredze, intelekta līmenis un no tā atšķiras mūsu saskarsmes spējas. Saskarsme ir tiešs vai netiešs kontaktēšanās process, kura mērķis ir ietekmēt cilvēku uzvedību, emocijas, attieksmi.
Iepazīstoties viens ar otru mēs izmantojam vienu vai vairākus saskarsmes veidus. Saskarsmi ar citiem cilvēkiem mācāmies jau no dzimšanas. Ikdienā mēs saskarsmi izmantojam visur – darbs, skola, ģimene un arī veidojot attiecības. Mēs katrs izmantojam saskarsmi, lai izstāstītu savus pārdzīvojumus, piedzīvojumus un apmainītos ar informāciju. Saskarsme mums visiem ir nepieciešama. Es izmantoju saskarsmi ļoti bieži savā ikdienā. Mans darbs ir saistīts ar cilvēkiem - jaunu darbinieku meklēšana, pieņemšana. Komunikācija un saskarsme, ir mana ikdienas sastāvdaļa. Ikdienas procesos izmantoju vairākus saskarsmes veidus. Sapulcēs, intervijās vai komunikācijā ar vadību un kolēģiem, ir ļoti svarīgi izsprast cilvēka ķermeņa valodu. Intervijas procesā izprast cilvēka ķermeņa valodu man ir ļoti svarīgi, jo brīžiem no tā es varu nolasīt vairāk nekā pēc sarunas. …

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1397551
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties