Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:413838
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.11.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Man ir jāmācās pieņemt nepilnības un ar tām sadzīvot. Kā arī man ir jāļauj līdzcilvēkiem sev palīdzēt, kas parādīs to, ka es viņiem uzticos savu darbu veikšanā.
Es mēdzu būt ļoti emocionāla un tas var traucēt pozitīvām attiecībām. Es ļoti ilgi varu pārdzīvot par pāri darījumu.. Es ļoti ņemu visu pie sirds, pat ja man atvainojas. Es piedodu ātri, bet ļoti ilgi nevaru aizmirst izdarīto. Es neesmu ļaunatminīga, bet iekšēji ilgi pārdzīvošu, kas var izjaukt labas attiecības.
Labas saskarsmes un komunikāciju prasmes ir nepieciešamas ikviena cilvēka ikdienas dzīvē, lai sasniegtu sev vēlamo. Šīs prasmes palīdzēs izveidot un uzturēt labas attiecības gan darbā ar darba kolēģiem, gan mājās ar ģimeni. Visiem cilvēkiem, arī man, ir sliktas īpašības, kas mēdz traucēt pozitīvu attiecību veidošanā. Manuprāt, lai uzlabotu savu saskarsmi ar citiem cilvēkiem, ir jāsāk ar pašrefleksiju – jāapzinās, kas jūs esat, kādi ir jūsu plusi un mīnusi, ko varētu sevī uzlabot, lai izdotos veidot labas un ilgstošas attiecības ar apkārtējiem. Sliktās īpašības ir katram sevī jāsaskata pašam un jāsaprot, ka šīs sliktās īpašības negatīvi ietekmē komunikāciju un saskarsmi ar apkārtējiem. No pagātnes kļūdām komunikācijā un saskarsmē ar citiem vajag mācīties, izanalizēt situāciju, kurā radās negatīva komunikācija, un nākotnē izvairīties no tā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1357166
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties