Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:829932
 
Vērtējums:
Publicēts: 02.06.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

SSE piedāvā bakalaura, maģistra studiju programmas. Doktora grāds- 4 gadi, maģistra- 2 gadi bakalaura- 3 gadi. Doktorantūras programma ir viens no Stokholmas Ekonomikas augstskolas stūrakmeņiem, kā arī SSE piedāvā vienu no labākajiem Eiropas maģistra izglītību uzņēmējdarbībā un ekonomikā. SSE ir viena no labākajām tādās jomās kā mārketings un stratēģijas, finanses un ekonomika.
SSE ir slavens ar savu akadēmisko izcilību, un SSE doktora programmas ekonomikas, finanšu un biznesa administrācijas mērķis ir piedāvāt pasaules klases zinātnisku apmācību.
Iespējams, ka es mācītos Latvijā LU EVF, jo skola man piedāvā piemērotu izglītību tepat- Latvijā, taču, ja man ir iespēja izvēlēties no trim aprakstītajām augstskolām, es izvēlētos Stokholmas Ekonomikas augstskolu, jo tā piedāvā lielas izaugsmes iespējas, augstu pasaules klases līmeni. SSE ir prestiža skola, kura Eiropā ir viena no vadošajām biznesa skolām. Dodoties uz Zviedriju, es uzlabotu savas angļu valodas zināšanas un man būtu daudz vieglāk veidot saziņu, komunikāciju ar ārvalstīm, tādējādi es varētu attīstīt savu uzņēmumu un realizēt savas firmas produkciju ne tikai Latvijā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties