Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:111389
 
Vērtējums:
Publicēts: 14.12.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Jau ļoti daudzus gadu desmitus Latvijā tiek veidotas un uzņemtas filmas, kuras tiek gan atzītas, gan nominētas, gan kritizētas un aizliegtas. Līdz ar to, Latvija neatpaliek no pārējām Eiropas valstīm kino mākslā. Latviešu kino vēsturē ir ļoti daudz pērļu, kuras ir jāsaudzē, tās ir gan spēlfilmas, gan dokumentālās filmas, gan animācijas filmas un citi mākslas darbi. Arī pēdējos gados Latvijā tiek uzņemtas vairākas ļoti labas filmas, kas tiek atzītas ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs.
Man personīgi daudz labāk patīk latviešu vecās filmas. Tās man šķiet daudz reālākas un patiesākas nekā tās, kuras tiek uzņemtas mūsdienās. Mūsdienu latviešu kino, manā izpratnē, ir ļoti banāls.
Visvairāk man patīk Jāņa Streiča vecās filmas. It īpaši – „Mans draugs – nenopietns cilvēks” un „Limuzīns Jāņu nakts krāsā”. Manuprāt, Jānis Streičs vecajās filmās bija daudz patiesāks un ar patīkamāku, interesantāku humoru, kā arī sižets bija interesantāks un aizraujošāks. Piemēram, „Rūdolfa mantojums” man īsti nepatika, lai gan filma nebija slikta, manuprāt, sižets nebija pārāk interesants un aizraujošs, jo filmas pusē man tā apnika. Man ne visai bija izprotams, kādēļ Emīlija izvēlējas Rūdolfu Rūdupu tik pēkšņi. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties