Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:447223
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.01.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Protams, sociālais statuss, kas pēc definējuma ir – “Cilvēka vieta sabiedrībā vai sociālajā grupā, tās parāda cilvēka tiesības [..], pienākumus [..], atbildības pakāpi [..]’’. Jāatceras, ka kļūstot par šo profesijas pārstāvi, indivīds vienmēr būs uz ‘’skatuves’’, it īpaši mūsdienās, kur viens no galvenajiem komunikācijas kanāliem ir internets, nedrīkst aizmirst, ka viss, ko atspoguļo internetā, viss ir pieejams, gan tavam darba devējam, gan tavam potenciālajam, gan arī esošajam klientam.
“Būtu lietderīgi iepazīties ar dažādiem priekštatiem, dažādām teorijām par personību. Katrai teorijai ir sava taisnība. Nevar pilnībā noliegt vienu teoriju un paziņot, ka tā nekam neder, bet kāda cita ir vienīgā pareizā.” Pēc autores uzskatiem, katrā izvēlētā profesionālajā darbībā, vienmēr būs gan labais, gan ļaunais, kas sākotnēji var nobremzēt katra cilvēka sākotnējo domu, saistot savu dzīvi ar izvēlēto nākotnes profesiju. Noteikti jāņem vērā, ka masu mediju uzburtais tēls vai arī pašas augstskolas izslavētā studiju programmu, neatbilst tam, kā pats students to ir savā prātā iztēlojies.
Katrā profesijā noteikt katrs ir sastapies gan ar labo, gan ar slikto. Galvenais nenobīties un kā jau minēju, iet savu izvēlēto ceļu līdz pašam galam, lai arī kāds tas ir gaidāms, tomēr pieredze ir tā, kuru mums neviens neatņems.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties