Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:566511
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.02.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

Tādēļ jāmēģina „pelēko masu” padarīt pozitīvi noskaņotu, taču tas ir ļoti smags komunikācijas darbs. Jo lojalitāte veidojas no tā, ka tavs boss tevi vērtē individuāli – viņš ar tevi runā, novērtē tavus labos un sliktos darba rezultātus. Protams, tas prasa laiku. Būtībā nevar noliegt, ka lojalitāte ir tikai cenas jautājums – ikvienu darbinieku var nopirkt, izzinot viņa intereses, darba motīvāciju un tamlīdzīgi. Tā ir šodienas realitāte. Lojāla darbinieka definīcija principā ir ļoti vienkārša – viņam ir jābūt patiesi ieinteresētam savā darbā un nav stingri jāturas tikai pie darba līguma atrunātajiem nosacījumiem.
Lai darbinieks turpinātu stradāt jūsu uzņēmumā, svarīgi ir stiprināt viņu lojalitāti, parādot, cik lielā mērā viņi ir uzņēmuma daļa. Ja darbinieki redz, ka ir neatņemama nākotnes sastāvdaļa, pastāv iespēja, ka viņi strādās pat vēl cītīgāk, lai jūs to sasniegtu. Nepiciešams ļaut darbiniekiem saskatīt, ka viņu iegūldījums tieši ietekmē panākumus un padara tos arī par viņu panākumiem. Lojāli darbinieki ir vērtība, pēc kuras jātiecas visiem uzņēmumiem, tādēļ, ja vēlaties nodrošināt, ka jūsu darbinieki ir uzticīgi jūsu uzņēmumam, jums vajadzēs viņiem parādīt, ka varat stimulēt šīs lojalitātes jūtas. Darbiniekiem svarīgi ir rūpīgi attiekties pret viņiem uzticēto informāciju un tās glabāšanu. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1370993
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties