Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:227106
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.11.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmuma komunikācijas mērķi ir “nodot informāciju patērētājam par zīmola vērtībām, kampaņām, akcijām, jaunu klientu piesaistīšana,” jebšu, skatoties pēc sabiedrisko attiecību modeļiem, tie būtu informējošā darbība apvienojumā ar asimetrisko komunikāciju, jo atgriezeniskā saite notiek caur sociālajiem tīkliem, kā Twitter, Facebook un Instagram, kur klienti vajadzības gadījumā var ar uzņēmumu sazināties. “Arvien vairāk Pernod Ricard Latvia klientu interesējas par mūsu darbību korporatīvās sociālās atbildības jomā. Savukārt mēs cenšamies būt maksimāli atvērti un atklāti par mūsu darbiem un sasniegumiem, kā arī saskatām pozitīvu attīstības tendenci šajā mijiedarbībā.” Apskatot sociālo portālu kontus Twitter un Facebook var secināt, ka uzņēmums ar klientiem sazinās, bet nevarētu teikt, ka komunikācija ir ļoti aktīva. Par minēto atklātību liecina tas, ka Facebook kontā uzrādās arī vērtējumi ar vienu zvaigni, kuri netiek dzēsti. Apskatot Instagram kontu, ir redzams, ka uzņēmums ļoti uzsver to, ka tas atbalsta dažādus labdarības pasākumus, jo līdztekus dažādām bildēm ar alkoholu un ballītēm ir arī diezgan daudz bildes no labdarības pasākumiem, talkām un brīvprātīgo darbiem.
Meklējot video relīzes internetā, portālā YouTube tādas bija iespējams atrast, bet diemžēl ne Latvijas filiālē veidotas.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties