Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:284501
 
Vērtējums:
Publicēts: 26.02.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Dažādu pētnieku viedoklis tika izmantots grāmatas pirmajā daļā, ka Ellisa domas pastiprinājums. Tiek uzsvērts, ka slavenību kultūra ir nebeidzama unikāla maskurāde un lai gan medijs pats par sevi ir mainījis savu formu, efekts nav mazinājies. Apkopojot patērētāju sabiedrība , kas mēs esam, arī slavenības ir pārvērtusi precēs un tās mēram iespējamo materiālo labumu gūšanas prizmā.
Grāmata kopumā ir klasiskā populārzinātniskā valodā uzrakstīta, viegla lasāmviela, kuras lielākā pievienotā vērtība ir konkrēto situāciju apraksti no slavenību dzīvēm. Tomēr jāsaka, ka, manuprāt, grāmata ir mākslīgi izstiepta un autors vienā grāmatā vēlējies iekļaut visus iespējamos aspektus, kas saistīti ar slavenību kultūru. Tādas sadaļas, kā etniskās minoritātes un reklāmas ietekme prasa plašāku skaidrojumu, nevis virspusēju situāciju aprakstu no dažādu pasaulē populāru cilvēku dzīvēm. Savā ziņā ar šiem aprakstiem autors veicina slavenību kultūras fenomena attīstību vairāk kā izpratni, jo tie piesaista uzmanību un attēlo vispārzināmus faktus. Pirmās grāmatas nodaļas bija daudzsološas, diemžēl no grāmatas vidus sākās domas atkārtošanās un vispārinātu atziņu deklarēšana.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties