Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:260208
 
Vērtējums:
Publicēts: 25.02.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Filma bija un ir par tiem notikumiem, ko ik dienā aizmirstam. Tās ir lietas, notikumi, kuriem katru dienu vienkārši paejam garām, neievērojam. Izliekamies, ka nekas tāds nenotiek. Taču tas nenozīmē, ka pilnīgi visa sabiedrība paiet tam vienaldzīgi garām.
Filmā tiek parādīti dabas skati, dažādu cilšu ikdienas notikumi, rituāli. Parādīta arī ikdienas steiga – konveijera darbs, cilvēku plūsma pārvietojoties, ejot ar kājām un braucot mašīnās.
Filma sākas ar dabas skatu – kalniem. Tas ir kā ievads dabā, skaistajā, kas atrodas mums blakus, kam katru dienu paejam garām, bet neievērojam. Katrā pilsētā ir parki, kur mēs, cilvēki, varam atpūsties. Taču ikdienas steiga to neļauj. Cilvēki ir pārāk aizņemti ar darbu, lai spētu mierīgi apsēsties parkā un izbaudītu dabu. Mēs nemitīgi skrienam. Ja arī kāds izraujas, lai mierīgi atpūstos, tad pēc tam tiek viss darīts divtik ātri, lai atgūtu nokavēto. Varētu pat teikt, ka vienīgie, kas spēj atpūsties ir bērni. Taču arī bērniem šis prieks ar laiku tiek nozagts, jo viņi tiek ļoti noslogoti ar mācībām skolā. Daba ir aizmirsta. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties