Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Faktori, kuri visbiežāk izraisa ceļu satiksmes negadījumus

     

    Eseja3 Socioloģija

3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:137090
 
Vērtējums:
Publicēts: 18.01.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tumšajās diennakts stundās neapgaismotos ceļu posmos, tiek notriekti gājēji, kuri nav laikus pamanīti, viņu tumšā apģērba dēļ. Cilvēki neapgaismotos ceļu posmos staigājot, bez atstarojoša apģērba, pakļauj sevi nāves briesmām, kā arī rāda sliktu piemēru bērniem. Lai novērstu šo problēmu tiek ieviesti sodi, par pārvietošanos neapgaismotos ceļu posmos, bez atstarojoša apģērba. Ceļu satiksmes drošības direkcija nesen kā ir uzsākusi kampaņu „Esi gaismas vēstnesis”, ar kuras palīdzību varētu izskaust šo problēmu, pievēršot pastiprinātu gājēju uzmanību savai un citu drošībai. Šīs kampaņas ietvaros ir plānots bez maksas izdalīt 20 000 vestes ar gaismu atstarojošiem elementiem, tā vēršot gājējus, tumšajās nakts stundās pārvietojoties būt redzamiem, lai tos varētu pamanīt autovadītāji. Neredzamie gājēji ir autovadītāju lielākais bieds, neapgaismotos ceļa posmos.
Rakstot šo darbu, autore secināja, ka iemesli ceļu satiksmes negadījumiem var būt daudz un dažādi. Neatkarīgi no iemesla ceļu satiksmes negadījumiem var būt dažādi iznākumi, ko cilvēkam nav iespējams paredzēt, kurus nav iespējams novērst, ja netiek ievēroti visi drošības pasākumi. Cilvēkiem laika gaitā ir radušies absurdi stereotipi, ne tikai par šoferiem, bet arī citās dzīves jomās, kuri dažreiz neatbilst patiesībai. Kā šajā gadījumā, par šoferiem sievietēm. Taču autores prāt visbiežākais ceļu satiksmes negadījumu iemesls būtu šoferu neuzmanība.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1383200
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties