Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:805500
 
Vērtējums:
Publicēts: 02.11.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Vēl es vēlos jums ieteikt nebaidīties lūgt palīdzību šajā grūtajā laikā, ir cilvēki, kas var palīdzēt. Veids, kā sociālais atbalsts var ietekmēt mūsu emocijas ir acīmredzams - atbalsta saņemšana no citiem. Citu cilvēku atbalsts ir spēcīgs, un tas diezgan ātri var mainīt to, kā jūtaties kādā situācijā. Bet šajos sociāli tālajos apstākļos var būt, ka jums ir jāgriežas, nevis jāgaida, kad kāds piedāvās atbalstu. Izmantojot mobilos un interneta rīkus, tas nav tik biedējoši kā kādreiz.
Veselīgas ikdienas izveidošana un uzturēšana. Rutīnas ikdienas paradumu attīstīšana palīdz regulēt emocijas un saglabāt pozitīvu prātu. Tas ietver: meditācija un darbu ar elpu, veselīgs uzturs,atbilstošs miegs, regulāra vingrošana, lasīšana (īpaši daiļliteratūra), mierīgas mūzikas klausīšanās. Arī es praktizēju dažas no šīm lietām, un lai gan ir grūti, es negribu zaudēt cerību, ka viss būs labi.
Krīze, kurā mēs atrodamies, radīs mums daudz prasību. Kaut arī fiziskās prasības, kas izraisa mūsu stresu, ir acīmredzamas un satraucošas, mēs nevaram par zemu novērtēt prasības, kuras krīze rada mūsu garīgajai un emocionālajai labklājībai. Šī iemesla dēļ ir ļoti svarīgi iemācīties kontrolēt savas emocijas un lūgt palīdzību, kad tas ir nepieciešams. Un es ticu, ka kopā, palīdzot viens otram, mēs tiksim galā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties