Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:737792
 
Vērtējums:
Publicēts: 18.03.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Darvina teorija paredz to, ka dzīvība radusies kādu fizisku un ķīmisku procesu rezultātā. Jaunas sugas rodas konkurējot ar dabu un citiem par izdzīvošanu. Kaut arī šī teorija izskaidro, kā dzīvības formas evolucionējušās līdz šim, piemēram, kā cilvēki evolucionējuši no mērkaķveidīgiem dzīvniekiem, taču tā nepaskaidro, kā radusies paši pirmie organismi, tikai to, ka tas radies no vienas pirmatnējas formas (Christ’s College, 2015). Mūsdienās Darvina teorijai ir daudzi pierādījumi, piemēram, pirmā cilvēka skelets, kas ļoti atgādina primātu. Lūsija dzīvojusi, apmēram, 3 miljonus gadus atpakaļ (Paige Madison, 2016). Kaut gan Darvina teorija paskaidro kā dzīvības formas attīstījušās, tā nepaskaidro, kas bija un kā radusies pirmā dzīvības forma uz Zemes.
Pētot trīs populārākās dzīvības izcelšanās teorijas, var secināt, ka vispopulārākā cilvēku vidū ir panspermijas teorija. Manuprāt, dzīvība uz Zemes nonākusi no kosmosa, kā stāstīts panspermijas teorijā, taču, uz zemes nonākot, tā attīstījusies tā, kā stāstīts Darvina teorijā. Savukārt mūsdienu tehnoloģiju dēļ ir atklāti daudz jauni fakti par dzīvības izcelšanos, kas noliedz kreacionisma teoriju, tādēļ var teikt, ka tā nav ļoti ticama. Mūsdienās ir tiešām ļoti daudz teoriju par dzīvības izcelšanos, cita par citu ticamāka.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties