Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:551541
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.06.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mūsdienās vēl joprojām runā un spriež par dzīvības izcelšanos uz Zemes. Ir pat izstrādātās teorijas, ka dzīvība radusies kosmosā, kas nonākusi uz Zemes vai arī, ka visu radīja Dievs, un visbeidzot, ka dzīvība radusies bioķīmisku procesu rezultātā, un šī pieņēmuma dēļ izvirzīju hipotēzi, ka dzīvība uz Zemes ir radusies bioķīmisko procesu rezultātā.
Kā centrālo vietu mēģinājumos izskaidrot dzīvības rašanos ieņem bioķīmiskās dzīvības izcelšanās hipotēzes. Šīs teorijas izstrādes lielu ieguldījumu ir devuši zinātnieki Aleksandrs Oparins, Stenlijs Millers un citi. Tieši šai teorijai vairums cilvēki vislabprātāk izvēlas ticēt, jo tā ir labi saprotama, pieņemama un visvairāk pierādīta. Hipotēze, ka dzīvība ir radusies okeāna dzīlēs ir ticamāka par teoriju, ka visas dzīvības pamatā ir Dievs. Kreacionisma teorija nesniedz nekādu sīkāku izskaidrojumu vai zinātnisku pamatojumu, bet kā jau zināms – cilvēki uzskata, ka cilvēku radīja Dievs, visas dzīvības pamatā ir Dievs, bet vispār līdz pat mūsu dienām nav pierādīts, ka Dievs vispār pastāv, un ,ka tas ir tikai seno cilvēku izdomājums un Bībelē ierakstīts fakts. Lūk, tāpēc, es uzskatu, ka dzīvība ir radusies okeānā nevis ar Dieva roku palīdzību.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties