Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:121865
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.01.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Bioloģiskās daudzveidības saglabāšana nav svarīga, jo cilvēki pārtikā izmanto tikai dažas augu un dzīvnieku sugas. Aptuveni 75 procenti no cilvēku uzturā lietotajiem produktiem nāk no 12 augu sugām un vairāk nekā 90 procenti no dzīvnieku izcelsmes produktiem nāk no 15 zīdītāju un putnu sugām (Problēmas, 2011). Protams, pārējām sugām arī ir sava loma, lai uzturētu šīs galvenās sugas, bet 21.gadsimtā zinātne un tehnoloģijas attīstās ļoti strauji, tāpēc uzskatu, ka ir iespējama sugu radīšana, kura ir slimību izturīga un labi piemērojas jebkādiem augšanas apstākļiem.
Bioloģiskās daudzveidības saglabāšana nav svarīga, jo cilvēki neizmanto visu dabā pieejamo, taču, ja radīsies nepieciešamība pēc kā jauna, tad daudzas sugas nemaz nav atklātas un būs iespēja meklēt, ko jaunu un noderīgu cilvēku vajadzībām. Atsaucoties uz iepriekšējā rindkopā teikto, ka lielākoties cilvēki izmanto 12 augu sugas un 15 zīdītāju un putnu sugas, tad var secināt, ka cilvēkiem pietiktu, ja šīs sugas varētu padarīt daudz spēcīgākas un izturīgākas un tās varētu audzēt plašākās teritorijās, kuras šobrīd aizņem citas cilvēkiem mazāk nozīmīgas sugas.
Bioloģiskās daudzveidības saglabāšana nav svarīga, jo zinātnei un tehnoloģijām attīstoties cilvēki spēs iegūt visu nepieciešamo bez dabā sastopamo sugu līdzdalības. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,20 €
Materiālu komplekts Nr. 1382890
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties