Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:989952
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.11.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tikai emociju līmenī maz ko var sasniegt, jo cilvēkam šīs emocijas ātri vien pazūd, un tad sākas domas – „varbūt nevajag, varbūt šodien es to nedarīšu, varbūt tas nav priekš manis, utt.”,- ar kurām arī beidzas visas pārmaiņas. Manuprāt, jādomā vairāk loģiskajā līmenī. Sākumā ir jāsaprot vai ir vajadzīgas šīs pārmaiņas, ko tas mainīs tavā dzīvē utt. Un tad, ja esi sapratis, ka tas tiešām ir vajadzīgs, tad ar Dieva palīdzību Tu vari sasniegt, ko vien vēlies, ja tas ir Tā Kunga gribā.
„Ja Jūs panāksiet, lai viss, ko Jūs darāt, viss, pie kā Jūs pieskaraties, kļūtu labāks nekā bija iepriekš, tad Jūs nodzīvosiet brīnišķīgu dzīvi.” (34. lpp.)
Es, kā kristietis, uzskatu, ka ir jābūt par gaismu šajā pasaulē, jāpadara šī pasaule drusciņ labāka. Arī Dievs grib, lai mēs šādi darītu, jo Viņš mīl visus, un grib parādīt Sevi ikvienam. Līderim tādam ir jābūt, viņam ir jānes šī gaisma, jāpadara viss labāks. Mēs dzīvojam nežēlīgā pasaulē, un līderim ir jāspēj pret to cīnīties. Un to var darīt tieši padarot visu apkārt labāk. Pie tāda līdera arī tieksies citi cilvēki.
Esmu izlasījis tikai trīs grāmatas nodaļas, un tā ir tikai septītā daļa no grāmatas, bet jau esmu tajā ļoti ieinteresējies, jo autors to ir uzrakstījis radošā stilā, nevis vienkārši kā informācijas avots, kur ir rakstīts tikai kas jādara un kas nē. Rakstot šo eseju, esmu guvis labu vielu pārdomām par to, ka līderis var būt jebkurš un jebkurā vietā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1363137
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties