Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:461743
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.12.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ģenialitāte tiek dēvēta par talata apvienību ar interešu un zināšanu lielu vispusību. Ģēnijs ir cilvēks ar augstu radošas apdāvinātības pakāpi, kas izpaužas lielā orģinalitātē un novatorismā, kas tiek saistīts ar jaunradi vairākās zinātnēs, tehnikas un mākslas nozarēs. Šo jaunrades rezultātos rodas atklājumi, augsta līmeņa vispārinājumi, atziņas vai darbi, kas tālu pārsniedz līdz šim sasniegto un bieži rada inovatīvu attīstības pakāpi. Viens no izciliem ģēnijiem ir bijis Ļeļins jaunas, līdz šim nebijušas valsts iekārtas pamatlicējs un organizētājs, kas pamatojis savu politisko darbību un jaunas mācības par sabiedrības attīstību. Par ģeniālu tiek saukts arī Lomonosovs, ievērojams ķīmiķis un fiziķis. Ģēniji ir arī daudz rakstnieki, kuriem zīmēšana, gleznošana vai mūzika palīdzēja radīt dzīvus, krāsainus, literārus tēlus.
Noslēgumā, mēs varam secināt, ka spēju attīstības gaita ir atkarīga no cilvēka personības virzības un vēlmes to darīt. Ja cilvēkam nebūs nekādas motivācijas, tad arī nekas nenotiks un viņš neko nesasniegs, bet ja viņš ticēs saviem spēkiem, tieksies pēc saviem mērķiem, viņam viss izdosies. Tāpēc cilvēkam jābūt prasīgam pret sevi, kas liek paškritiski vērtēt paveikto, neļauj ieslīdēt pašapmierinātībā. Katram cilvēkam ir kāds viņa īpašais talants, nav neviena, kurš būtu bez sava unikālā talanta, ir tikai tie, kas savu talantu negrib apzināties un likt lietā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1351111
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties