Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:402350
 
Vērtējums:
Publicēts: 31.01.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Labs piemērs būtu Delfi „Aculiecinieks” sadaļa – savā veidā te ir sniegta iespēja alternatīvai medija platformai, kas ar laiku ir palikusi par plašpatēriņa sadaļu „Skatieties, cik stulbi var noparkot automašīnas un kur tik nestāv fotoradari”. Otrajā gadījumā tiešsaistes komunikāciju līdzekļi izmantošana palielina alternatīvā medija saikni ar saviem lasītājiem un iespēju saņemt „feedback” – tie var būt gan komentāri, gan e-pasti, gan citu mediju ziņas. Tā rezultātā alternatīvā medija autoru sāk ietekmēt lasītāji – Matheson un Allan konstatēja, ka Persijas līča karā neatkarīgie reportieri rakstīja tieši, personiski, uzsverot savu neatkarību no organizatoriskiem vai administratīviem ierobežojumiem – aspektiem, kuri pēc reportieru domām aizķēra lasītājus, turklāt lasītāji veidoja viņu reportāžas, uzdodot jautājumus vai ieteikumus (Chris Atton) un, lai cik negribīgi daži no mums to negribētu atzīt – alternatīvs tādā veidā ar laiku kļūst par plašpatēriņu.
Rezumējot, alternatīvie mediji drīzāk ilustrē cilvēku protestu pret plašpatēriņa mediju attālinātību, ziņojuma kontroli un piesaisti konkrētai mērķauditorijai, šie alternatīvie mediji ir kā vēlme būt saistītam ar mediju un piedalīties ziņu tapšanas procesā, tā ir kā katrā no mums mītošā dumpinieka gara pašrealizācijas iespēja. Un tā šis process turpinās – „ābele – ābols – sēkla” jeb „plašpatēriņa medijs – alternatīvais medijs – jauna plašpatēriņa medija aizmetņi”.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1329169
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties