Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:200648
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.12.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

2. Analizējiet konkrētu (alkoholisko) dzērienu lietošanas tradīcijas sociālajā, vēsturiskajā vai cilvēka veselības kontekstā!
Tekila ir stiprs alkoholiskais dzēriens, ko ražo tikai Jalisco štatā, Meksikā. To gatavo no zilās agaves, ko joprojām ievāc ar rokām. Saistībā ar ražošanas vietu, tekila ir populāra Meksikā arī lietošanas ziņā. Meksikāņi patērē visvairāk tekilas uz vienu cilvēku gadā. Meksikas nacionālais dzēriens ir Paloma, kuras sastāvā arī ietilpst tekila. Tradicionālais veids, kā tekilu lieto Meksikā, ir tīrā veidā (turklāt līdzīgā veidā kā viskiju, nevis no šotu glāzes), dažos reģionos tekilu lieto kopā ar sangritu (dzērienu no apelsīnu sulas, grenadīna un asā čili pipara).…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties